SLIKKEPIND XXL

Lemmer, Holland-Holland Foodz valgte Polem til at producere en 30 meter høj kanelstang. Den 24. juni blev den transporteret til den sydlige del af Holland, Oosterhout. Kæmpe slikkepinden vil blive placeret ved siden af fabriksbygning og vil være synlig fra den langsgående motorvej.

Holland Foodz producerer typisk, traditionelt hollandsk slik. Kanelstang er én af dem. Siden 1894 er kanelstangen fremstillet efter original opskriften i Oosterhout. Når du køber en slikkepind i en butik, overalt i Holland, er det meget sandsynligt, at den er femstillet hos Holland Foodz. Hos Polem er vi stolte over at have fremstillet Oosterhout’s nye varetegn.

Den gigantiske kanelstang er ikke bare til dekorative brug. Inde i den gemmer sig en silo til bulk ingredienser, der anvendes til fremstilling af alle former for slik. Når den er opstillet vil den tiltrække masser af opmærksomhed. Kommer du forbi på motorvejen, vil du ikke kunne overse kanelstangen.

Udover at det være en kompliceret transport, af dette enorme stykke slik, fra Lemmer i nord til den sydlige del af Holland, var det et ganske interessant syn. Specielt fik transport megen opmærksomhed fra lokale og nationale aviser.

Læs mere om siloer på webstedet Polem.dk.