On-site produktion

Lokal fremstilling og installation kan være meget omkostningseffektivt og hurtigt. Når der er behov for at flere store komponenter skal samles lokalt, er det ofte sådan at det er fordelagtigt at producere hvor komponenterne skal installeres.

Plasticon Composites kan producere onsite, når transport af vore produkter er umuligt på grund af størrelse eller utilgængelige transportmåder. Klimaet onsite er ikke et problem. Plasticon Composites har erfaring med arbejde i temperaturer fra -40 °C til + 50 °C. Plasticon Composites har designet meget avancerede viklemaskiner og et mobilt anlæg specielt til fremstilling af glasfiber (GRP) skorstenskerner, kanaler, apparater og tanke på stedet. Afhængigt af diameteren anvender vi vores vertikale viklemaskine til diametre op til 20 meter eller vores horisontale viklemaskine til diametre op til 16 meter. 

De mekaniske egenskaber, for laminatet produceret med vores onsite vikleudstyr, er nøjagtig de samme egenskaber som for det laminat der fremstilles i vore faste produktionsfaciliteter.

Tag et kig på de projekter vi har udført med vores onsite viklemaskine, eller bede om vores hvidbog om teknologien bag OSVM.

Plasticon Composites onsite vikleteknologi, hvad enten vertikal eller horisontal fremstilling:

Vi garanter besparelser af omkostninger, tid og risiko for dit projekt.