Montage

Plasticon Composites er specialiseret i installation og montering af forskellige produkter. I dag er der stigende efterspørgsel efter installation af komplet anlæg bestående af f.eks. lagertanke, rørsystemer og stålkonstruktioner. Vi tilbyder installation af en række materiale blandt andet: glasfiber (GRP)-,  Dual laminat-,  fluorplasttermoplast- konstruktioner og sheet lining.

For installationsprojekter tilbyder vi site tilsyn ledet af vores erfarne og flersproget team. Vore byggeledere og projektledere sikrer en vellykket installation af udstyr hos vore kunder. Hvis du lader Plasticon Composites udføre jobbet får du sikret kvaliteten.

Intern træning

I Plasticon Composites ved vi, at mange af de bedste ideer genereres af vore medarbejdere. Produkt- og produktionstræning er en del af den daglige forretning og alle opfordres til at sikre, at Plasticon Composites tilbyder kunder den bedste service og det bedste produkt.

Certificeret laminering og termoplastsvejsning

Plasticon Composites overgår industrielle krav til certificeret glasfiber (GRP) laminering og termoplastsvejsning gennem vores interne uddannelsesprogram. Dette er udover den årlige afprøvning og inspektioner udført af de velkendte organisationer såsom KIWA og DVS. Svejsere er alle ASME certificerede.

Plasticon Composites, specialist i onsite installation, komplet anlægsinstallation, installation af rørsystemer.