Design & Engineering af eksperter

Design & Engineering af eksperter

At designe komponenter for håndtering, opbevaring og forarbejdning af korrosive eller slibende væsker og gasser er en udfordring, der bedst håndteres af kompositspecialister. Ingeniører skal vælge resinformulering, glas og syntetiske materialer, korrosionsbarrierer og andre funktioner der er unikke for kompositter. De skal designe korrosionsbestandige linere (CBL) og styrkelaminater (SL), som begge har unikke kemiske og strukturelle designparametre.

Ingeniører hos Plasticon Composites analyserer individuelt hvert nyt projekt og gennemgår specifikke systemkrav for at vælge de rigtige materialer og fremstillingsmetoder. For eksempel udførte Plasticon Composites design og engineering for et store klor projekt i Saudi-Arabien.

Plasticon Composites kan designe, fremstille, installere og servicere glasfiber (GRP) og Dual laminat produkter til dine specifikke behov. Vores erfarne, flersprogede personale består af et team af ingeniører og tekniske supportspecialister der hjælper vores kunder i de tidlige planlægning og design faser. Slutresultatet er et gennemtænkt system, der reducerer levetidsomkostninger.