QA standard

For at sikre at kvaliteten af vore produkter lever op til den aftalte standard, har vi hos Plasticon Composites et dedikeret QA team der ansvarlig for test og kvalitetskontrol. Dette for at sikre, at vore produkter og ydelser opfylder vores egne høje standarder samt internationale kvalitetsstandarder som ISO = 9001, TÜV Süd, IFBT, Bureau Veritas og DVS. Som den erfarne partner garanterer Plasticon Composites QA høj ydelse og ekstraordinær holdbarhed af alle vore produkter.

Kvalitetsstyringssystemet dækker alle områder inden for de enkelte virksomheder, herunder udvikling af nye produkter, processer, kvalitetskontrol, levering og service - hvad du får er en konsekvent høj kvalitet.

Naturligvis opfylder kvalitetskontrolprogrammet omfattende internationale standarder, men hos Plasticon Composites bestræber vi os på at opfylde individuelle kundespecifikationer. Plasticon Composites har dannet branchestandard for kvalitetssikring inden for design og fremstilling af glasfiber (GRP) og Dual laminat produkter.

Certificeret laminering og termoplastsvejsning

Plasticon Composites medarbejdere har alle de certifikater, der kræves af nationale og internationale organisationer. Vores verdensomspændende organisation gennemgår også Plasticon Composites eget kvalitetsprogram. Herunder træning, uddannelse og certificering. Vores koncern QA-manager, certificeret af Tüv Rheinland DVS 2213, træner aktivt kolleger i henhold til DVS 2212 (laminering) og plastsvejsning. Han kender alle retningslinjer, der er beskrevet af Tüv Rheinland og certificere kolleger på årsbasis og garantere kvaliteten i hele verden.