Føde- & drikkevarer

Industrien for føde- og drikkevarer ledes af en række globale selskaber. Markedet omfatter kæder fra landbrug til detail, der opererer med avanceret teknologi, bioteknologi, landbrugskemikalier, planteavl og forarbejdning af fødevarer.

Plasticon Composites opfylder den globale efterspørgsel efter langevarige og omkostningseffektive løsninger, til det udstyr der anvendes til at forarbejde og opbevare føde- og drikkevarer, ved hjælp af glasfiber kompositter og vore dobbelt laminat materialer (Dual Laminat).

Plasticon Composites har erfaring i at levere udstyr til føde- og drikkevarebranchen til væsker som suppe, vin, drikkevand, olivenolie, sojasauce og faste stoffer som sukker, mel, havregryn, salt og kakao. Vore produkter påvirker ikke smag eller udseende på nogen måde. Plasticon Composites er certificeret af TÜV til at levere til føde- og drikkevareindustrien. Vore produkter konstrueres og fremstilles i henhold til europæiske normer og standarder som EN 10/2011 (plastikmaterialer beregnet for fødevarekontakt) og retningslinjer fra EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group).

Vores store knowhow, giver os et solidt fundament til at designer specielle opbevarings- og transportsystemer til føde- og drikkevareindustrien, med fokus på transport af råvarer og færdigvarer til og fra lagertank eller silo ved hjælp af transportbånd, snegl, vibrerende silobund, fluid-bed eller jackscrew.

Gennem årene har Plasticon Composites opbygget en betydelig kundeporteføljen i føde- og drikkevarebranchen. 

Vores flersprogede og velkvalificerede personale kan hjælpe kunder i alle faser fra design til udbud af procesudstyr til fødevareindustrien.