Termoplast

Certificeret termoplast produkter

Plasticon Composites er en certificeret producent af solide højtydende termoplastisk konstruktioner. Med fokus på specialløsninger til kunderelaterede opgaver såsom: rørpakker for våde elektrofiltre, lamelseperatorer til spildevandsrensning og specialafdækninger.

Vores produktionsstyrke er termoformning af linermateriale, der gør det muligt for os at minimere antallet af svejsesømme. Dette har gjort os til en højt kvalificeret leverandør til den kemiske industri.

Plasticon Composites kombiner termoplast med glasfiber (GRP) når mekanisk styrke er påkrævet. Det kalder vi Dual laminat eller dobbeltlaminat. Dette gør vores produkter overlegne i pris og levetid i forhold til mange metaller og andre materialer.

Termoplast eller termoformede plastmaterialer er polymerer med fremragende kemikalieresistens. Desuden tillade termoplastisk materialeegenskaber at materialet omstøbes, i modsætning til glasfiber (GRP). Kunder fra forskellige brancher, såsom de kemiske forarbejdningsindustrier, får fuldt udbytte af de fremragende materialeegenskaber og langtidsholdbart procesudstyr som Dual laminat lagertanke og Dual laminat rørsystemer.

Ikke alene fremstiller Plasticon Composites produkter af termoplastiske materialer, men især med hensyn til rørsystemer er vores flersprogede personale af certificerede plastsvejsere specialiseret i installation onsite. Plasticon Composites samarbejder udelukkende med certificerede og kvalificerede partnere til levering af termoplastiske materialer, som er udvalgt med omhu af vores indkøbsafdelinger.

Plasticon Composites arbejder almindeligvis med termoplast som:

  • PE, max. 60° C
  • PVC, max. 60-70° C
  • C-PVC, max. 85° C
  • PP, max. 90° C
  • PVDF, max. 100° C